Wintersport Shotjes

Wintersport shotjes

Na een dag skiën, snowboarden, langlaufen of sleeën wil je maar één ding.. Apres skiën! De apres ski shotjes van de Partydokter maken de apres ski nog onvergetelijker. Want apres ski en shotjes zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Na een paar shotjes voelt u de moeheid niet meer en bent u klaar voor een onvergetelijke avond!

Populaire apres ski shotjes

Er zijn enkele apres ski shotjes die inmiddels niet meer weg te denken zijn uit de apres ski bars. Elk land heeft zijn eigen specialiteiten en natuurlijk heeft ook iedereen zijn eigen voorkeur. Lees hier meer over de populaire apres ski dranken. Maar, hier komt wellicht verandering in! Want sinds dit jaar is er een nieuw apres ski shotje op de markt, net uit het laboratorium van de Partydokter.. Het Hollands Jodelvocht!

Apres ski shotjes

Jarenlang heeft de Partydokter aan het geheime recept gewerkt. Nu is het eindelijk zo ver, hij heeft het geheime recept voor het ultieme jodelshotje gevonden. Van deze apres ski shotjes gaat iedereen spontaan jodelen! Het Hollands Jodelvocht heeft een verdacht gele kleur, maar een jodeleffect is er gegarandeerd! De Apres ski kan niet meer stuk met de Jodelvocht shotjes.

Credits of this image belongs to Cheap Snow Gear Ltd

You've just added this product to the cart: