Informatie voor bedrijven

doos shotjesHeeft u uw eigen café of andere horeca gelegenheid of bedrijf waar u de heilzame shotjes van de Partydokter wilt verkopen? Wat is er dan leuker dan een customised doktersjas met uw eigen logo erop? Bij een bestelling van een doos shotjes van minstens 1000 stuks van een unieke smaak krijgt u van ons de doktersjas erbij. Zo kunt u de shotjes in stijl uitdelen!

De customised doktersjas

Heeft u interesse in de customised doktersjas die u van ons krijgt bij een doos shotjes? Neem dan contact met ons op zodat we de voorwaarden en de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij printen het logo dat u bij ons aanlevert.

Grote bestellingen

Heeft u interesse in een groot aantal shotjes van de Partydokter? Wij hebben een grote voorraad waardoor we u snel van de lekkere shotjes kunnen voorzien. Heeft u vragen over de shotjes zelf of wilt u de specifieke leveringstijd weten? Neemt u dan contact met ons op. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op uw verzoek.

Carnavalsfeesten en apres ski café’s

De speciale shotjes van de Partydokter doen het geweldig als apres ski shotjes. Daarom zijn de shotjes een aanrader voor apres ski cafés. Maar ook tijdens carnaval zijn de shotjes erg populair. Wie wilt er nu niet van zijn slechte humeur af als hij net een blauwtje heeft gelopen? Of wie laat het Zwoel Zoenen shotje links liggen al hij net iemand aan de haak geslagen heeft?

De speciale shotjes van de Partydokter

Maar daarnaast zijn de party shots ook leuk voor op studentenfeesten. Vooral de Spoed Ontgroening! shotjes van de Partydokter zijn dan erg populair. Deze shotjes maken een ontgroening wat verdraagbaarder. Maar de shotjes van de Partydokter zijn ook populair op bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en groepsvakanties. Wat het probleem ook is, met een shotje van de Partydokter is het zo verholpen.