Tip: ga als dokter verkleed met carnaval

dokter carnaval

Tip: ga als dokter verkleed met carnaval

Heb je nog geen idee als wat je verkleed gaat met carnaval? Wat dacht je van dokter? Het is een echte klassieker die je nu nog leuker kan maken. Lees snel verder waarom.

Dokter carnaval: de outfit

Het dokterskostuum is erg populair en daarom kan je hem makkelijk in een feestwinkel vinden. Bestel hem online of zoek de perfecte maat op in een feestwinkel bij jou in de buurt. Of misschien ken jij iemand die in een ziekenhuis werkt en nog een oude witte werkjas heeft liggen?

Dokter carnaval: de accessoires

Met een witte jas en een witte broek ben je er nog niet. Want het zijn juist de accessoires die jouw doktersoutfit helemaal af maken. Denk aan een stethoscoop, een mondkapje en groene handschoenen. Ook leuk: maak een professioneel naambordje. Wanneer je voor de horrorversie gaat dan kan je ook wat rode “bloed” spetters op de jas aanbrengen.

Beste medicijn mix Partydokter

Dokter carnaval: de extra’s

Na de outfit en de accessoires zijn er nog leuke extra’s die jouw de meest graag geziene dokter van carnaval zullen maken! De Partydokter weet het al langer, wanneer jij de juiste medicinale shots meeneemt is iedereen je beste vriend. Met de alcoholische shotjes van de Partydokter genees je al je vrienden van hun kwaaltjes. Of ze nou ontgroeningsproblemen hebben, net een blauwtje hebben gelopen of hulp nodig hebben bij hun zoenkunsten. Bestel de shots bij de Partydokter en jouw carnavalskostuum als dokter is compleet. Ook leuk: deel de shots uit aan verplegers en verpleegsters die je tegenkomt. Je kunt de lekkere shotjes van de Partydokter hier bestellen.

Waarom verkleed als dokter met carnaval?

Wie wilde er vroeger nou geen dokter worden? Niet gelukt? Dan maar met carnaval! Zo kan je toch meemaken hoe het is om in dit witte pak rond te lopen. Ga je met een grote groep vrienden op pad? Dan kunnen jullie ook als een heel ziekenhuisteam verkleed gaan. Met een chirurgen, specialisten, zusters, broeders, en patiënten.

Share this post